Meer dan 35 jaar ervaring in schrijnwerk

Philwooddesign bestaat reeds 10 jaar. Werner is meewerkend patroon met al 35 jaar ervaring in het schrijnwerk. Samen met zijn collega’s deelt hij een passie voor hout en interieurafwerking.

Deskundigheid start bij het eerste contact met de klant. Daarom zal onze zaakvoerder u van bij het begin van u project begeleiden. Samen met hem leggen jullie een weg af van droom naar realiteit.

Kwaliteit voorop

Al 10 jaar staat Philwooddesign voor 100% klantentevredenheid en betrouwbaarheid. Wij proberen ons steentje bij te dragen aan een milieuvriendelijke wereld.

Voor maatwerk met exclusieve houtsoorten zoals volkern, massief houtfineer, ea... kan u bij ons terecht. Net zoals andere projecten met andere houtsoorten, zoals: melanine, laminaat, MDF en dekton.

01

Kennismaking

Afspraak op kantoor

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we uw project. We maken een eerste schets en denken samen met u mee rond materiaalkeuze. Indien gewenst brengen we u in contact met een interieurarchitect.

02

Tekenen

Plannen en offerte

Ons team gaat aan de slag met het uittekenen van uw plannen. We kunnen uw project uitwerken in 3D zodat u een perfect beeld heeft van hoe uw afgewerkt project er zal uitzien. We maken ook gedetailleerde offerte.

03

Productie

Productie in ons atelier

In ons eigen atelier gaan we aan de slag. We werken met een gezonde mix van nieuwe technologie en ambacht. 

04

Afwerking

Plaatsing bij u thuis

Onze eigen, Nederlandstalige, medewerkers verzorgen de plaatsing bij u thuis met de grootste zorg. We vertrekken pas wanneer alles tip-top in orde is.

Werner Stein

Zaakvoerder

Wouter Stein

Schrijnwerker

Rani Stein

Marketing & Communicatie

Onze partners